Fr.s. S. 1 taber 7-1 til Roskilde 1

Sjældent har der været så meget bøvl med en holdkamp: Først måtte vi bede Roskilde om at arrangere den, da både Lundebjerggaard, Elværket og Langes Margasin var booket.
Så løb den hårdt prøvede holdleder ind i mindst 10 afbud, og først lørdag aften var holdet klart. Til gengæld var forventningerne små, og med en forventet score på 0,9 kan man ikke en gang sige at 1-7 nederlaget var dårligt af os. For dem der kom, gjorde deres bedste, men ærgerligt at vi ikke kunne mønstre et mere robust hold.

Per stod en anelse dårligere stort set hele partiet, selvom vi skulle helt hen til træk 39, før modstanderen vandt en bonde. I begyndende sidste tidnød overså modstanderen heldigvis en totrins springergaffel, og Per kunne spille resten af partiet på gevinst med en kvalitet mere. Det blev vekslet til S+3 på begge sider, men med klart bedre bønder til vor mand, men det lykkedes præcis modstanderen at få hapset de sidste bønder, og selv en Lundini kan jo ikke vinde med springer alene….

Daniel blev presset i åbningen, tabte en bonde, men vandt den dog tilbage efterfølgende. Det blev hurtigt til et marginalt dårligere løberslutspil, som det desværre til sidst lykkedes Roskilde-spilleren at vinde efter meget filen frem og tilbage.

Kenneth formåede at holde balancen fint mod Jørgen Løvgren hele partiet, og der blev taget remis i en lige stilling.

Carsten stod tilsyneladende OK langt størstedelen af partiet, men noget gik galt i en kombi, så til sidst sad Carsten med T mod L+S og lige mange bønder, og det viste sig for vanskeligt at forsvare i længden.

Alexander gik friskt til sagen, men modstanderen spillede godt, og pludselig blev der taget materiale, og så gik det hurtigt den gale vej.

Finn H tabte hurtigt en kvalitet og et par bønder, og da modstanderen fik stabiliseret sin stilling var partiet slut.

Jørgen Slotsgaard spillede nydeligt et par timer, men næste gang jeg kiggede , var der desværre røget et tårn, og så er det jo svært.

Endelig kom Cort bagud med en officer for en bonde, nærmest inden partiet var i gang, og selvom han kæmpede længe, gik det kun en vej.

Men som sagt, vi levede da op til vores forventede score, og så må vi håbe på færre afbud næste gang, hvor vi skal spille en meget afgørende bundkamp mod Egedal-Jyllinge.
Det er rimeligt sikkert, at der skal rykke præcis 1 hold ud, da Allerød næppe klarer frisag i 2. division – til gengæld klarede de andre Nordsjællandske hold sig heldigvis fint i samme række, og hvis dette mønster fortsætter, skal der altså tilsvarende findes en enkelt nedrykker fra mesterrækken.

Holdleder Per.

Kampens resultater

Holdskak