Uafgjort mod topholdet

1. holdet skulle møde det suveræne førerhold fra Hillerød 2, der havde vundet alle deres kampe indtil da. Vi kunne heldigvis stille i noget nær stærkeste opstilling, så der var gode muligheder for at få et fornuftigt resultat.

Hasso stod lidt betænkeligt, men omkring tidnøden fik han overtaget, og slutspillet blev instruktivt ført til gevinst. Formandens parti var ret lige hele vejen, og det endte i uligefarvet løberslutspil, som ikke kunne ende andet end remis.

Lundini blev stille og roligt udspillet og de spage fuskeriforsøg blev let afvist. Scheuer mistede en bonde, men han havde vist partiet under kontrol og det blev til en solid remis.

Kurt fik en nem dag på kontoret, da modstanderen lavede en banal overseelse, der afgjorde partiet efter kun 15 træk. Daniels parti kom vist aldrig over remisgrænsen, og der blev sluttet fred efter 44 træk.

Kenneth stod noget i underkanten. På vanlig vis fik han hevet remisen i land med sejt forsvarsspil. Carsten stod egentlig fint indtil det gik galt for ham omkring tidskontrollen.

4-4 mod topholdet var et rigtigt godt resultat, som holder os inde i kampen om 4. pladsen.

Kampens resultater

Holdskak