Sune Berg Hansen vandt Viking Cup …. igen!

Panoramabillede fra Elværket i FrederikssundSune Berg Hansen har en fornem sejrsrække i Viking Cup. Stormesteren er nu oppe på 8 sejre i 8 forsøg. Denne gang var sejren dog knapt så suveræn, da han ikke kunne kunne nedkæmpe Sandi Stojanovski og Esben Kjems Hove i runde 2 og 3. I stedet lagde Brønshøjs Aref Vasli sig i spidsen med 4½/5. Han blev dog regulært udspillet i 6. runde af Sune Berg, som dermed havde dermed et halvt points forspring til de nærmeste forfølgere. Han tog en hurtig remis mod Mikkel Antonsen, hvilket var nok til at sikre sejren. Henrik Dahl Pedersen spillede i al ubemærkethed en flot turnering, og kronede værket med at slå Aref Vasli, hvilket sikrede ham 2. pladsen. Sandi Stojanovski vandt også i sidste runde og blev dermed nr. 3.

Frederikssund Skakklubs deltagere gjorde det godt. Daniel gjorde rent bord i 2. klasse med 7/7, mens Ole tog en rating præmien i 3. klasse. Kurt og Kristian præsterede hæderligt i 1. klasse, men de nåede dog ikke op i præmierækken.

Billeder fra Viking Cup 2019

Viking Cup kunne udlove flotte præmier takket være et sponsorat fra Hillerød Sundhedsmassage. Præmietagerne blev:

Mesterklassen:
1. præmie: GM Sune Berg Hansen, Hillerød, 5½/7
2. præmie: Henrik Dahl Pedersen, Køge, 5½/7
3. præmie: FM Sandi Stojanovski, Frederiksværk, 5/7
1. ratingpræmie under 2150: Martin Lee Lauritsen, Tåstrup, 4½/7
2. ratingpræmie under 2150: FM Viktor Haarmark Nielsen, Øbro, 4/7

1. klasse:
1. præmie: Paulius Meskenas, Køge, 5½/7
2. præmie: Søren Friis Larsen, Nørrebro, 5/7
3. præmie: Max Nimander, Malmö, 5/7

2. klasse:
1. præmie: FM Daniel Andersen, Frederikssund, 7/7!
2. præmie: Lukas Iskos, Nørrebro, 5½/7
3. præmie: Bjørn Olsen, Frederiksberg, 5/7

3. klasse:
1. præmie: William Pihl, Odysseus, 6/7
2. præmie: Benjamin Jensen, Tåstrup, 5/7
1. ratingpræmie under 1300: Fabian Schiøler Würtz, Odysseus, 4/7
2. ratingpræmie under 1300: Ole Nilsson, Frederikssund, 3½/7

Viking Cup