1. holdet sluttede på 4. pladsen

Sæsonens sidste kamp skulle afgøre om vi skulle slutte som nr. 3, 4 eller 5. Ikke så ophidsende, men vi spiller selvfølgelig for at opnå den bedst mulige placering.
Holdafslutningen foregik i Helsingørs nye lokaler. Der er udmærkede spilleforhold, men det var så tredje gang at vi skulle den lange vej til Helsingør.
Kampen gik således:

Hasso afslog et tidligt remistilbud. I slutspillet fik han smidt en bonde og det fik han aldrig repareret. Undertegnede tog en hurtig remis, da jeg fornemmede at mit initiativ var ved at glide mig lidt af hænde.

Per stod lidt i underkanten hele vejen, så det var vel rimeligt nok at han tog imod remistilbuddet i en stilling, der var ved at blive lukket af. Kurt pressede meget længe, men til sidst måtte han indstille gevinstforsøgene, da tårnslutspillet var dødt remis.

Kenneths parti var på vej ud i et remisslutspil, da modstanderen spillede galt og bukkede en officer væk.
Jes smadrede sin modstander med et dobbelt løberoffer. Det det var nok ikke 100% korrekt, men hvad gør det når det ender med at modstanderen sættes mat? Dermed blev Jes sæsonens topscorer med flotte 5½/7.

Daniel måtte kæmpe for at holde slutspillet remis, og det så ud til at lykkes, indtil han snuppede en forgiftet bonde og tillod en fribonde at løbe i mål. Kristian spillede et meget lige parti, der pludselig fandt sin afgørelse, da da Kristian udnyttede modstanderens svage bagrække.

Slutresultatet blev en 4. plads, hvilket nogenlunde hvad vi forventede inden sæsonen. Vi er dog nogle points under forventet score, så målet til næste sæson må være, at gøre det en plads bedre.

Kampens resultater

Holdskak