Hasso vandt hurtigskakken

7.-9. runde blev afviklet i torsdags – heldigvis stadig mange fremmødte (14), som med god vilje og masser af sprit håndterede bord-udfordringerne i salonen.

I 7. runde vandt Daniel over Alexander og hermed var det pludselig Hasso og Daniel, der førte med 5 point. I næstsidste runde vandt Hasso topopgøret over Daniel og var hermed alene i spidsen. Men i sidste runde kom Hasso hurtigt bagud med en officer mod Finn Larsen, og ved tab ville Alexander komme forbi. Men i gensidig tidnød fik Finn sat et tårn i slag og næsten samtidig rindede tiden ud, så Hasso alligevel vandt med 7 point foran Alexander med 6½ og Per og Daniel med 6 points.

Se slutstilling, resultater og nye ratingtal her:

De næste 3 torsdage afslutter vi det gamle KM 2019-20. I A-gruppen skal de resterende 2 runder afvikles. B-gruppen laves om til en 7-runders Monrad, så her mangler også 2 runder.   6. runde afvikles 1. oktober, udsatte partier afvikles 8. oktober og sidste runde 15. oktober. Skulle nogen derefter stadig mangle partier, må disse afvikles samtidig med starten på “spil når du vil”.

Nyheder