Kurt stadig i spidsen for KM

I torsdags blev 6. runde i det corona-afbrudte KM2020 spillet.  Alexander og Nis er sluset med i B-gruppen og der er således hele 19, der afslutter turneringen.

I A-gruppen var der 3 miniature-sejre: Hasso slog Daniel, Kurt slog Scheuer og Per slog Stefano mens Thomas i et langt parti efter at have stået lidt presset slog contra og satte mat mod Kristian. Kurt fører med 5 point foran Thomas med 4. De skal mødes i 7. runde og her skal Thomas jo så vinde for at KM kommer ud i en omkamp, mens andre udfald giver det første klubmesterskab til Kurt.
I B-gruppen holdt Ole fast i 1.pladsen efter remis mod Finn H.   Cort og Finn L kan dog stadig nå op.

Den helt store sensation var at Lars Beckmann i et løst parti men med alm. betænkningstid fik remis mod Henrik og endda burde have vundet, da han i en ellers ret skidt stilling fik kombineret sig til et tårn.  Et flot parti af Lars!

Se resultater og stilling i KM2020 her:

Næste torsdag, altså d. 8 okt er der udsatte partier mens sidste runde afvikles 15. okt. Mangler man derefter stadig partier må de afvikles samtidig med starten på “spil når du vil”.

Nyheder