Vi er åbenbart ikke bedre

1. holdet sluttede sidste sæson rigtigt skidt og endte sidste i M-rækken. Det var kun fordi andre hold trak sig fra deltagelse i rækken at vi alligevel fik lov at blive. Vi burde dog kunne slå Egedal-Jyllinge, der har mistet deres bedste mand, men de dårlige præstationer fra sidste sæson fortsætter åbenbart i år.

Lundini reddede en halv med et klassisk fusk efter at han havde stået skidt undervejs. Formanden forsøgte at presse på, men blev snydt i tidnøden. Daniel er ude af form for tiden, og han tabte relativt hurtigt. Scheuer stod bedst, da han overså en kombi og endte i et tabt slutspil.
Kenneth har ikke spillet i lang tid, men han fik på en eller anden måde snøret modstanderen for en officer og vandt sikkert. Stefano skulle nok havde tabt da modstanderens fribønder var for svære at stoppe, men så fik vi endelig lidt medvind, da Stefano pludselig havde en udækkelig mat. Carsten stod godt, men fandt ikke ud af at udnytte fordelen og i stedet gik det den forkerte vej. Finn L spillede remis og partiet taget i betragtning var det nok ikke helt uheldigt.

3-5 og en rigtigt skidt start på sæsonen. Det bliver en svær sæson, hvis ikke vi præsterer bedre i resten af kampene.

Kampens resultater

Holdskak