1. holdet startede med storsejr

1. holdet startede holdskaksæsonen med en udekamp mod oprykkerne fra Gribskov. De fik en varm velkomst til Mesterrækken.

Formanden vandt en kvalitet på et mellemtræk og fik afviklet til et vundet slutspil. Lundini fik en let dag på kontoret, da han vandt en officer allerede efter 9 træk.

Scheuer afslog remis og fik stille og roligt fordel. Modstanderens desperadoangreb blev aldrig farligt, mens Scheuer på kølig vis indkasserede afgørende materiale.
Daniel sjuskede en sikker gevinst væk og tabte i stedet. Kenneth var sikkerheden selv og straffede ret utraditionelt spil fra modstandens side. Carstens sejr så også relativt let ud, da han fik sat en springergaffel ind i midtspillet.

I Stefanos parti var midtspillet præget af en masse planløst brikflytteri indtil modstanderen fejlagtigt ofrede en officer. Stefano fandt det rigtige modtræk og udnyttede den materielle fordel til sejr. Kristian vandt en bonde i åbningen og fik byttet af til et vundet bondeslutspil.

7-1 sejren kunne let være blevet endnu større, men nu er vi i hvert fald kommet så godt fra start, at vi måske kan undgå det sædvanlige nedrykningsslagsmål i denne sæson.

Kampens resultater.

Holdskak