Sikker sejr mod bundholdet

1. holdet var en tur i Fredensborg for at møde rækkens bundhold. Vi havde flere afbud pga. sygdom, men vi var alligevel favoritter på alle brædder og levede op til den værdighed.

Formanden kombinerede sig til en bonde, og overså så få træk senere en kombi, der gav bonden tilbage. Jeg afslog remis og det betalte sig, da modstanderen fik stillet sit tårn så uheldigt at det blev fanget.

Lundinis eget referat af begivenhederne på 2. brættet: “I åbning/midtspil stod jeg vel minimalt bedre, en overgang omkring dronningeafbytning minimalt dårligere og til sidst fik jeg slidt mig til en bonde, så jeg til sidst havde T+2 mod T+1, desværre stadig tæt på død remis. Og da Bent spillede fornuftigt og jeg var i begyndende tidnød og ville se håndbold, blev det remis.”

Daniel fik hurtigt fordel, og han afviklede til et vundet tårnslutspil. Nogle gange ser det bare ret nemt ud når Daniel vinder. Kenneth kom til at stå noget i underkanten og slutspillet så tabt ud. Med god hjælp fra modstanderen kom Kenneth alligevel tilbage og det kulminerede da Kenneth fik sat en springergaffel ind i slutspillet.

Kristian fik en officer forærende og derfra havde han ingen problemer med at vinde. Samme beskrivelse kan passende bruges på Carstens parti. Det tog kun 6 træk inden han stod til gevinst.

Jørgen Slotsgaard har været i god form på det seneste, men han fik noget uforklarligt smidt en officer i havet. Heldigvis blev gaven returneret senere og der blev sluttet fred inden der skete yderligere katastrofer. Cort blev indkaldt som sygdomsreserve med kort varsel. Det gjorde han solidt og da alle officererne var blevet byttet af blev man enige om remis.

6½-1½ var præcis hvad dr. Elo havde forudset, og dermed øger vi afstanden til konkurrenterne i kampen om 4. pladsen.

Kampens resultater

Holdskak