Remis mod Sjælsø

1. holdet lå inden kampen mod Sjælsø på 3. pladsen og til trods for afbud fra Kurt, så lykkedes det at hive en uafgjort med hjem.

Hasso kom til at stå en anelse efter en lidt uortodoks åbning. Han formåede at komme bedst ud af nogle taktiske forviklinger og afviklede til et vundet slutspil, der dog krævede en del arbejde for at hive pointet i hus. Undertegnede havde et kompliceret parti, der var lige meget længe indtil jeg missede en afvikling til et tårnslutspil, som ikke kunde holdes.

Lundini spillede et omskifteligt parti, som dog aldrig for alvor kom over remisgrænsen, så pointdeling var vel et retfærdigt resultat. Kenneth ankom med forbindinger på den ene hånd, men skak-hånden var helt i orden! Han udnyttede en binding til at vinde en bonde i midtspillet og gevinstføringen var der i hvert fald intet i vejen med.

Jes forsøgte alt muligt for at komplicere spillet, men Arne Bjørn Jørgensen er bundsolid, og efter 1½ times spil blev der taget remis. Daniel spillede fornuftigt og havde han taget imod remistilbuddet ville det have været et retfærdigt resultat. I stedet afslog han og 5 minutter senere havde han overset en binding og tabt.

Kristian fik hurtigt afgørende fordel, og til trods for at gevinstføringen ikke var helt stilren, så var der ikke for alvor tvivl om resultatet. Stefano overlevede en lidt shaky åbning, men så fik han spillet galt i midtspillet og måtte alligevel ned.

Vi ligger nu solidt på 3. pladsen, men nu venter suveræne Helsingør 1 i næste runde. Kan vi undgå et stort nederlag, så er en placering i top 3 stadig mulig.

Kampens resultater

Holdskak