Uafgjort igen mod Roskilde

1. holdet har de seneste gange spillet lige op mod Roskilde 1 – et hold, der ellers traditionelt har ligget et niveau eller to over os. Sidst blev det 4-4, og det resultat blev gentaget i dag.

Hasso stod lidt presset og valgte at give en officer for at befri sig. Efteranalysen gav ikke noget helt klart billede af, om han havde tilstrækkelig kompensation, men modstanderen følte sig i hvert fald nødsaget til at give officeren tilbage for at afvikle til et lige slutspil. Håkan stod længe med en fin terrænovervægt uden dog for alvor at få fordel. Det endte i et slutspil, hvor modstanderen havde en drilsk fribonde. Man valgte dog at tage remis inden det for alvor blev klart om den bonde var stærk eller svag.

Undertegnede tog en relativt hurtigt remis, da jeg havde fået udlignet hvids åbningsfordel og dronningerne blev byttet af. Per kæmpede i et langt parti, hvor stillingen objektivt set længe var lige, men hvor Pers kongestilling var noget usikker. Til sidst bukkede Per under for presset og missede en bondeskak, hvor dronningen gik tabt.

Kurt var hurtigt færdig. Desværre spillede han galt allerede i 5. træk, og der gik kun 13 træk inden at det var helt slut. Kenneth var til gengæld sidst færdig. Han havde metodisk oparbejdet en fordelagtig stilling, og selv om uglerne var lidt nervøse for om han var ved at smide gevinsten i slutspillet, så havde han tilsyneladende styr på det. Så gør det mindre at der blev taget et par omveje til sejren.

Jes kunne ikke finde sine bilnøgler og kom derfor 20 minutter for sent. Om det var årsagen til at han kom skidt fra start vides ikke, men computeren siger +23 til modstanderen efter kun 18 træk, så noget var gået virkelig galt. Jes kæmpede videre og fik afviklet til et uligefarvet løberslutspil, der ganske vist stadig var tabt. Modstanderen fandt dog aldrig gevinstplanen, og så slap Jes mirakuløst med en remis. Kristian var klar ratingfavorit på 8.brættet og der gik ikke længe inden at han havde vundet.

Vi hænger på i toppen af M-rækken. Næste kamp bliver mod Helsingør 2, der før har givet os en del besvær, selv om vi må være klare favoritter.

Kampens resultater

Holdskak