Forventede klø

1. holdet fik de forventede klø, da Bornholms 1. hold var på besøg. Afbud fra Daniel (turnering i Gibraltar), Lars (syg) og Finn L (ingen anelse?!) gjorde bestemt ikke vores odds bedre, men reserverne skal have ros for at kæmpe forbilledligt.

Formanden fik revancheret sig lidt fra den seneste tids dårlige resultater med en god hjemmeforberedelse, der gav remis på 1. brættet. Lundini kunne også notere en halv efter solidt spil. Til gengæld var det så også de eneste points vi fik.

Kenneth forsøgte sig også med noget ultrasolidt, men han måtte ned efter lidt af et kunsttræk fra modstanderen, hvor Kenneth ikke fandt den bedste mulighed for modspil. Stefano kæmpede rigtigt længe inden en fremskudt bonde midt i kødet på hans stilling reelt afgjorde sagen. Carsten gik på bonderov, og den slags bliver effektivt straffet af en farlig angrebsspiller som Rune Andersen.

Leif holdt stand meget længe, men modstenderen var bedst i slutspillet. Finn H fik til gengæld godt fat med sin specialvariant mod Caro-Kann indtil modstanderen fik befriet sin stilling og vandt på en springergaffel. Endelig spillede Valdemar et af sine klassiske partier med vildt angreb mod kongen. Da han endelig var ved at vinde og havde mat i et par træk, så lavede han den helt forkerte afdækkerskak, der satte damen rent i slag. 🙁

7-1 var kun lidt under hvad Dr. ELO havde forudsagt. Vi holder fast i 6. pladsen med mulighed for at vi kan spille os en plads eller to opad i de sidste runder.

Kampens resultater

Holdskak