Skaktivitet

Selv om holdturneringen er slut, så byder foråret på mange skaklige aktiviteter. Der burde ikke være nogen undskyldning for ikke at få rørt skakmusklerne.

Skak DM i Helsingør: Der er stadig åbent for tilmelding i de åbne grupper. Man har chancen helt frem til et par dage før start. Som noget nyt kan man melde sig til “kort påske”, der spiller 5 runder over kun 3 dage. Så er der også tid til at besøge tante Oda i Påsken. Indbydelse, tilmeldingsformular og meget mere her.Formanden er med i DM som dommer. Derfor vil disse sider ikke blive opdateret i påskeugen. I stedet vil der blive pludret løs på Formandens blog, med oplevelser og indtryk fra DM-stævnet.

Dagtimeskak:
KSU 2. Dagturnering 2012 – Leif har scoret 1½/4, hvilket er lidt under forventet. Leif er i øvrigt allerede tilmeldt den næste dagturnering, som starter 16. april.


Daniel Andersen 2007Island, Nørrebro, Taastrup, osv.:
Reykjavik Open – Daniel deltog, og han vil gerne anbefale turneringen til andre rejselystne skakspillere. Hans resultater var lidt blandede, men han skulle efter sigende have haft stillinger til mere end 3½/9. Daniels resultater
Skakmølle Weekend EMT – Afvikles netop i denne weekend, og Daniel er startet godt med en remis mod formanden for den svenske skakforbund. Der venter en 2100-mand i 2. runde.
Taastrup Quick Weekend XV – Weekend EMT om 3 uger i Taastrup.
Kronborgturneringen 2012 – Den traditionelle Kr. Himmelfartsturnering i Helsingør. Daniel er naturligvis også tilmeldt her.
Copenhagen Chess Challenge – International turnering i St. Bededagsferien og Daniel er fast kunde.


Thomas Andersen 2009Blindeskak:
Blindes Skakklub EMT.
Uanset resultatet af sidste runde har det ikke været nogen mindeværdig turnering for Thomas.

Turneringsskak