God fight mod overmagten

1. holdet leverede god fight mod overmagten fra Hillerød 2. Deres 1. hold er blevet forstærket i denne sæson, og det er smittet af på 2. holdet, der ligner favoritter til oprykning fra Mesterrækken. Derfor var det udmærket at kunne hive 2½ ud af kampen, selv om der var afbud fra Kenneth. I stedet fik Alexander debut på 1. holdet, som en naturlig konsekvens af, at han har gjort det fint for 2. holdet.

Lundini blev fejet af banen med et stærkt offer. En overgang havde han to officerer i overskud, men kongens vilde flugt kostede i sidste ende for meget materiale. Formanden stod en anelse i underkanten, da modstanderen sprang sig selv i luften med en forfejlet kombi, og så gik pointet til os.

Daniel mødte velforberedt frem til kampen, og op imod tidnøden fik han hentet et par bønder og kørte gevinsten sikkert i hus. Scheuer fik byttet stensikkert af til bondeslutspil, som kun kunne ende remis, da begge konger var beskæftiget med at holde stoppe fribønder.

2½-1½ til os på de 4 første brætter, men vi fik ikke noget på bundbrædderne. Hverken Stefano eller Carsten fik mange chancer af velspillende modstandere.

Finn L var til gengæld ved at “deffe” sig til et halvt point, da modstanderen gav en “tosseskak” (Citat: Lars Nilsson). Pludselig var Finn ved at vinde, da han vandt en bonde i slutspillet, men så fik han spillet helt galt og overså at modstanderen kunne afvikle smart til et vundet bondeslutspil. Alexander kom ud i et tårnslutspil, der burde være endt remis indtil han fik lavet et forkert bondefremstød, der kostede et par bønder og dermed også partiet.

Dermed overvintrer vi på 5. pladsen, men med kun 2 point ned til sidstepladsen skal vi stadig kæmpe for at undgå nedrykning. Den næste kamp mod Roskilde 2 bliver meget afgørende i bundkampen.

Kampen resultater

Hillerøds referat v. Lars Nilsson

Holdskak