Endelig en sejr til 1. holdet

I holdturneringens 5. runde fik 1. holdet endelig en sejr. Vi skal helt tilbage til samme runde i sidste sæson for at finde en matchsejr. Til kampen mod Allerød 2 slap holdlederen for en gangs skyld for afbud, og det gav en lige kamp, som kunne være gået begge veje.

Undertegnede fik et par bønder ud af nogle komplikationer i midtspillet, men jeg måtte til gengæld slås for at stoppe en farlig fribonde. I tidnøden fik jeg afviklet til et slutspil, som var relativt nemt vundet til trods for uligefarvede løbere. Lundini blev udsat for det farlige Traxler angreb. Han vandt en bonde, men fik så spillet lidt for meget baglæns, og endte i en elendig stilling, som han ikke fik snoet sig ud af.

Daniel tabte hurtigt. Jeg så dog ikke hvordan. Kenneth havde længe en lille fordel, men han fandt ikke ud af at trænge igennem paraderne og accepterede et remistilbud.

Stefano kom bedst ud af åbningen, men tillod så at modstanderens springer kunne trænge ind på c5 og dominere stillingen. Stefano holdt dog lige netop balancen, og der blev sluttet fred. Carsten nedspillede stille og roligt sin modstander og kom i slutspil med en bonde i overskud. Pointet kom i hus, til trods for en ikke helt stilren slutspilsteknik.

Alexander blev presset helt i bund fra åbningen. Han formåede at holde gryden i kog, og selv om begge parter missede gode muligheder for fordel, så var det meget godt gået at få en halv ud af anstrengelserne. Finn L kom ret hurtigt materielt foran, og pointet så aldrig ud til at være i fare.

Med sejren kravler vi op på 6. pladsen, og en sejr i bundbraget mod Helsingør bør være nok til at sikre endnu en sæson i Mesterrækken.

Kampens resultater

Holdskak