2. holdet spillede uafgjort

2. holdet spillede 4-4 mod Hillerøds 4. hold. Et godkendt resultat, som var lidt over den samlede forventede score. Holdleder Holm var kunne ikke stille op på grund af en brækket arm, så Jørgen Slotsgaard var vikarierende holdleder.

Scheuer vandt hurtigt en bonde og senere en mere. Modstanderen forsøgte et desperado modangreb, og selv om det så farligt ud, så havde Scheuer styr på begivenhederne. Valdemar tabte til gengæld ret glat. Jeg tror at han lavede en buk i en stilling, der i forvejen var i underkanten.

Thomas W missede en banal binding og det kostede ham en bonde i åbningen. Det lykkedes aldrig at få repareret stillingen, som bare blev værre og værre. Kamil spillede til gengæld et godt parti, hvor partiet reelt blev afgjort, da modstanderens springer blev fanget på randen.

Jørgen spillede galt i åbningen og kom under gevaldigt pres, samtidigt med at han var en bonde nede. Han slap heldigt fra det, da modstanderen bare byttede brikker af og til sidst modtog Jørgens remistilbud. Roar spillede ligeledes remis. Der blev hurtigt byttet af til tårnslutspil, hvor fredspiben så blev fundet frem.

Thomas A tog hvad modstanderen stillede i slag, og gevinstføringen foregik med rimelig sikker hånd. Cort kom hurtigt i problemer og da dronningen også røg af brættet, så var der ingen grund til at fortsætte.

Kampens resultater

Holdskak