Uha, nedrykningen lurer

Nedrykningen lurer på 1. holdet, der tabte 5-3 til et andet bundhold, Helsingør 2.

Formanden fik spillet lidt unøjagtigt i midtspillet, og kom til at stå skidt. I tidnøden gik det helt galt. Lundini vandt en bonde, men valgte at give den tilbage for at afbøde modstanderens pres. Det var nok meget rimeligt at han modtog remistilbuddet.

Daniel vandt i meget sikker stil. Kenneth spillede remis i et meget lige parti.

Carsten kan allerede nu kåres som holdets topscorer efter sin 3. sejr i træk. Han måtte godt nok spille op imod 70 træk, men pointet kom da i hus. Alexander måtte til gengæld ned, men jeg så ikke hvad der skete.

Finn H satte hurtigt en bonde til på en banal overseelse, og han var ikke rigtigt i nærheden af at komme tilbage i partiet. Cort var blevet indkaldt med kort varsel, men han havde ikke de store chancer for at få points.

Vi har nu 1½ points forspring til Egedal-Jyllinge og 2 points til Helsingør, der mødes indbyrdes i sidste runde. Uheldigvis skal vi møde suveræne Hillerød, og det kan blive mere end svært at hente de 2½ points, der vil sikre os en ny sæson i M-rækken.

Kampens resultater

Holdskak