Thomsen og Larsen fører hurtigskakken

For tredje sæson i træk spiller vi en fælles hurtigskakturnering sammen med vores naboer fra Egedal-Jyllinge. Der spilles 12 runder fordelt på 4 aftener. To gange spilles der i Egedal (12. og 19.september), og to gange spilles der i Frederikssund (14. og 21. september).
Man vælger selv hvilke aftener man vil deltage i.

Hurtigskak 12/9-17De første 3 runder er blevet afviklet i Egedal, og her er Kurt Thomsen og undertegnede kommet bedst fra start med 3/3. Blandt forfølgerne med 2/3 har vi Kristian, Scheuer og Hasso. Sidstnævnte tabte til Kurt Thomsen, der spillede slutspillet stærkt og fandt nogle smarte taktiske vendinger. Kurt havde større problemer med at besejre Roar i første runde (billedet). Roar havde en officer mere, men tillod så et par farlige fribønder at rulle fremad.

Der er stadig 9 runder tilbage, så meget kan ske, og på torsdag kommer der flere og blander sig i kampen.

Resultater og stilling kan ses her.

Klubskak