1. holdet startede med uafgjort

1. holdet startede sæsonen med uafgjort 4-4 mod Sjælsø 1. Normalt et rigtigt godt resultat mod et af de hold, der må regnes som oprykningskandidater, men Sjælsø havde et par afbud hos to af deres bedste spillere, mens vi kunne stille i stærkeste opstilling. Derfor var vi faktisk svage favoritter.

Om kampforløbet kan det siges at vi hurtigt spillede 4 remiser med de hvide brikker, mens vi lod spillerne med de sorte brikker klare ærterne. Ikke ligefrem nogen klassisk matchtaktik, men det gik da alligevel.

Hasso forsøgte sig med et kvalitetsoffer og slap vel ok fra det, selv om han stod i underkanten det meste af vejen. En fingerfejl i slutspillet kostede et afgørende tempo og reelt også partiet. Formanden afslog et remistilbud efter 13 træk, men 8 træk senere var stillingen så forfladiget at der alligevel blev sluttet fred.

Lundini arbejdede sig stille og roligt ind i partiet, og fik omkring tidnøden en klar fordel. Uglerne var aldrig i tvivl om sejren, selv om der skulle dribles lidt før pointet kom i hus. Kurt debuterede for os med en solid remis efter en lang teorivariant i åbningen.

Daniel stod egentlig fint, men han havde nogle problemer med en lidt uheldigt placeret løber i det ene hjørne. Han fandt ikke den rette løsning, og løberen gik tabt uden nogen kompensation. Kenneth spillede solidt og kunne tage remis efter blot en times spil.

Kristians modstander har åbenbart aldrig sat point til i en holdkamp. Det fik Kristian lavet om på med en kombi, der vandt en bonde. Officererne blev byttet af og slutspillet blev ført stensikkert til gevinst. Stefano spillede vanen tro utraditionelt i åbningen. Jeg ved ikke hvordan han bliver ved med at slippe af sted med det, men partiet kom i hvert fald aldrig over remisgrænsen.

Nu har vi i hvert fald overstået en af de sværeste modstandere, så der er håb om igen at kunne spille med i den øverste halvdel af Mesterrækken.

Kampens resultater

Holdskak