Hæderlig start for 2. holdet

181102 FS2-ASK4 01Det blev til en hæderlig start for 2. holdet.

8. brættet stod desværre tomt efter et par afbud i sidste øjeblik. Ole fik debut og det gik rigtig godt. Efter et kvarter og sølle 9 træk var modstanderen gået i en fælde og var sat mat. Thomas A stod længe i underkanten, og da der røg en bonde i slutspillet var det reelt slut, selv om han sprællede længe. Jørgen Slotsgaard spillede en solid remis mod en højere ratet modstander.

181102 FS2-ASK4 02Jørgen Scheuer udspillede stille og roligt sin modstander, mens Cort smed en bonde i midtspillet og aldrig fik repareret skaden. Stefanos parti så meget uklart ud, da modstanderen pludselig kollapsede i den begyndende tidnød og tillod en mat. Til sidst sad Finn H med en kvalitet i overvægt. Modstanderen blev ved med at undvige remis ved evig skak, og desværre lavede Finn en fingerfejl, der kostede dronningen.

Kampens resultater

 

 

Holdskak