Ikke lige vores dag

Efter et udmærket resultat mod Sjælsø kom 1. holdet ned på jorden med et lunkent 3-5 nederlag mod Allerøds 2. hold, som vi ellers burde spille mindst lige op med.

Formanden måtte forsvare sig fra en stilling i underkanten. Modstanderen driblede rundt for at finde gennembrudet, og i gensidig tidnød lykkedes det ikke for mig at finde de rigtige forsvarstræk. Lundini kom godt fra åbningen. Desværre fik han solgt en bonde på en regulær overseelse. Han angreb videre og kom minsandten til at stå til gevinst, der dog blev misset og så ebbede det ud i remis.

Kurt afslog et remistilbud, hvilket var meget fornuftigt, da han var ved at stå bedst. 3 træk senere havde han kombineret sig til et par bønder, og så gad modstanderen ikke mere. Daniels parti bølgede frem og tilbage indtil han til sidst fik overtaget og modstanderen så sig nødsaget til at ofre en kvalitet. Daniel havde dog ingen problemer med at afvise al fusk og indkassere pointet.

Kenneth tilbød remis 3 (!) gange. Der blev afslået hver gang, og begge parter nåede at have tilløb til fordel inden der alligevel blev sluttet fred til sidst. Kristian blev reelt udspillet i midtspillet og til sidst røg der afgørende materiale.

Stefano blev udsat for et stærkt kvalitetsoffer. Han var i flere omgange ved at få stabiliseret stillingen, men til sidst gik det alligevel galt. Carsten afslog remis, og prøvede at trænge igennem en meget lukket stilling. Desværre var han ikke opmærksom på modspillet, og så blev han sat mat med to springere efter et smart dronningeoffer.

3-5 var 1½ point under forventet score, og generelt må man sige at det ikke lige var vores dag. Nu ser det svært ud mht. at nå op og kæmpe med om topplaceringerne, og en tangering af sidste års 4. plads er nok det bedste vi kan håbe på lige nu.

Kampens resultater

Holdskak