Reserverne gjorde det godt

Udekamp mod oprykkerne fra Hillerød 3 burde være en overkommelig opgave, men vi havde afbud fra mange af de faste 1. holdsspillere. Derfor lignede det en helt lige kamp, og det blev det også.

Formanden spillede et spændende parti, hvor jeg ærligt skal indrømme at jeg ikke helt havde styr på tingene. Jeg fik dog lov at bytte af til et vundet tårnslutspil, og nåede at smide gevinsten væk inden sejren alligevel kom i hus. Scheuer stod egentlig fint, men noget gik galt og han gav op kort før tidskontrollen.

Daniel var tæt på at melde afbud pga. sygdom, men han kunne trods stille alt op. Han stod også bedst det meste af partiet indtil han missede en afdækker, der vendte partiet helt på hovedet. Kristian stod til gengæld skidt indtil modstanderen bukkede i tidnøden. Kristian fik et sluspil med merbonde, som blev ført metodisk til gevinst.

Carsten kom i tårnslutspil med merbonde. Teknikken svigtede desværre og han måtte nøjes med remis. Finn L kom bedst fra åbningen og der gik ikke længe inden at han fik åbnet modstanderens kongestilling og sat mat.

Cort fik byttet en masse træ og det endte remis ved trækgentagelse. Roar spillede rigtigt fornuftigt og var med i partiet ret længe, men i slutspillet blev han alligevel snøret af sin mere rutinerede modstander.

Det uafgjorte resultat gør at vi allerede nu må affinde os med at være den bløde mellemvare i Mesterrækken. Vi kommer næppe i nedrykningsfare, men vi skal oppe os gevaldigt, hvis sidste sæsons 4. plads skal gentages.
Sluttelig en særlig tak til reserverne, der mødte frem og gjorde en glimrende indsats.

Kampens resultater

Holdskak