Lun midterplacering

Det blev til en solid 5-3 sejr over Helsingør 2, og dermed ligger vi på en lun midterplacering. Med mindre at vi bliver ramt af et decideret kollaps i de sidste runder, så må målet nu være at gentage sidste sæsons 4. plads.

Formanden var godt forberedt og stod egentlig fornuftigt, men formåede så at spille en serie dårlige træk, og modstanderen straffede det hårdt. Lundini snørede modstanderen i åbningen og burde have vundet partiet allerede der. I stedet fik han afviklet til et vundet slutspil, men efter en ukarakteristisk tællefejl fik begge spillere dronning og Lundini var endda ved at sætte det hele over styr til sidst.

Kurts parti kom aldrig over remisgrænsen og efter en række afbytninger sluttede man fred. Daniel vandt ret hurtigt. Modstanderen fandt aldrig modtrækket på Daniels bondestorm.

Kenneth stod lidt under det meste af partiet, men efter tidskontrollen fik han raget en bonde til sig og vandt slutspillet uden at give modchancer. Kristian pressede rigtigt længe og der blev driblet rundt for at komme igennem paraderne. Da Kristian så endelig vandt en bonde, havde han blottet sin kongestilling så meget, at han ikke kunne forsvare sig mod alle truslerne.

Carsten fandt en lille kombi der vandt en officer, og resten var nemt. Finn L tog en gambitbonde. Derfra fik han stille og roligt afviklet til et vundet slutspil.

Kampens resultater

Holdskak