Sikker sejr

1. holdet vandt en sikker sejr på 6-2 over Helsingør 2. En overgang så det endnu bedre ud, da vi kom foran 5-0, men der røg altså et par points til sidst.

Hasso stod bedst hele vejen, og det lignede en meget sikker sejr. Formanden kom til gengæld skidt fra åbningen og i tidnøden brød stillingen helt sammen.

Lundini afslog et par remistilbud i lige stillinger, men slutspillet blev bare ved med at være helt lige. Kurt kom hurtigt ovenpå og pointet var aldrig i fare.

Kenneth fik hurtigt raget en bonde til sig og i vanlig solid stil blev der byttet af til et vundet tårnslutspil. Jes fik kastet en gambit efter sig, men han fik forsvaret sig fint og endte i et lige bondeslutspil. Pludselig fik Jes tilkæmpet sig oppositionen og vandt derefter nemt.

Daniel stod fint indtil han fik smidt en officer. Han var flere gange ved at opgive indtil modstanderen troede, at han kunne sætte mat ved at give officeren tilbage. Det kunne han ikke, og i stedet vandt Daniel på en ustoppelig fribonde. Kristian kom i slutspil med et par bønder i underskud. Heldigvis kunne modstanderen ikke finde ud af at vinde det, så Kristians ihærdige forsvar blev belønnet med en remis.

Kampens resultater

Holdskak