Hillerød 4 – Fr.s. S. 2: 7 -1

Det var noget af et nederlag, men vi var også klart overmatchet. Vi havde kun en forventet score på 0,95 – så resultatet var vel nok ok. De laveste 6 brætter havde ca. 400  -eller mere – i lavere rating, og vi var ikke ratingfavorit på noget bræt.

Jørgen Sch. stod fint, da han satte et tårn i slag – og opgav. Stefano spillede fint, og vandt vores eneste point. Fint!!

Jeg stod ret lige i det meste af partiet, men lod en dårlig løber blive god i en begyndende tidsnød – og tabte derefter hurtigt. Jørgen Sl. kæmpede godt, men måtte ned til sidst.

Ole og Cort var lidt nede, og selv om de kæmpede bravt, måtte de ned til sidst.

Roar tabte ret hurtigt. Kai fik en fin debut, og stod nok bedst, men tabte i slutspillet. Slutningen af partiet lignede lidt Hans` fra vores sidste kamp – slutspillet kan være svært – men det skal nok komme for begge.

Finn H.

Kampens resultater

Holdskak