En præstation under niveau

Sidste sæson spillede 1. holdet en af sine dårligste kampe mod Allerøds 2. hold, og det scenarie skulle gentage sig i år. Allerød var ramt af afbud mens vi igen stillede i optimal opstilling, så vi havde en samlet forventet score på over 5½, men det endte med et ærgerligt nederlag.

Hasso vandt en officer i åbningen. Han konge kom dog lidt på afveje og det endte helt galt for vores 1. bræt. Formanden forsøgte at nedkæmpe en solidt spillende modstander. Jeg afslog remis et par gange, men til sidst blev der helt lukket af i bondeslutspillet.

Lundini vandt en bonde i åbningen. Det så ud til, at det var ved at glide ham lidt af hænde, da han pludselig vandt afgørende materiale kort inden tidskontrollen. Kurt havde en lille fordel, der blev vekslet til et vundet tårnslutspil. Sækken blev bare ikke snøret til, og i stedet fik modstanderen gang i en fribonde, som afgjorde sagen.

Kenneths parti kom aldrig over remisgrænsen, og der blev sluttet fred efter 27 træk. Jes vandt og Daniel tabte, men referenten har ikke fået fat i deres partier. Kristian tog remis efter kun 12 træk.

Vi ligger stadig på 3. pladsen, men nu kommer der et par svære kampe, og målet for resten af sæsonen må være at beholde pladsen i top 4.

Kampens resultater

Holdskak