Fr.s S. 2 – Hillerød 5: 4- 4

Jørgen Sch. vandt på sin sædvanlige måde: Vandt en bonde og kørte partiet sikkert hjem. Stefano stod rigtigt godt, men lod en bonde komme så langt frem, at det kostede partiet – lidt ærgerligt.

Jeg blev voldsomt presset, men fandt en lille kombi, der vandt en løber og vandt – noget heldigt. Jørgen Sl. blev langsomt kørt over og tabte. Ole kunne ikke finde et angreb, tabte 2 bønder og partiet.

Cort tabte ret hurtigt. Roar havde da netop vundet et fint parti over vores tidligere junior Magni – så de kunne komme tidligt hjem. Thomas A. afslog et remistilbud i en lige stilling. Modstanderen spillede galt, så Thomas kunne komme ind bag modstanderens bønder med sin løber og vinde. Godt kæmpet.

Med en forventet score på 4,41 var det lidt i underkanten.

Finn H.

Kampens resultater

Holdskak