1. holdet startede med uafgjort

1. holdet lagde ud i Mesterrækken med en uafgjort 4-4 mod Roskilde 1. Et udmærket resultat, da vi var lavere ratet på alle brædder. Der var endda chancer til at kampen kunne være tippet til vores fordel.

Hasso kom fint fra åbningen, men efter 14 træk blev der sluttet fred. Undertegnede fik et remistilbud allerede efter 12 træk, og efter kort betænkning tog jeg imod.

Lundini vandt en bonde i midtspillet og tog den med i et tårnslutspil. Der var reelle gevinstchancer, men der blev byttet lidt for mange bønder af, og så holdt modstanderen remis med præcist forsvarsspil. Kurt havde en overgang en merbonde, dog uden at han for alvor kom ovenpå, og det endte meget retfærdigt remis.

Daniel missede en gylden chance i midtspillet:


Stillingen efter 19.-dxe4. Efteranalysen viste at 20.Sd5! havde været helt afgørende her. Der lander en springer på c7 med afgørende materialegevinst til følge. I stedet spillede Daniel 20.Sxe4 og tabte en bonde kort efter, så han skulle spille præcist for at holde remisen.
Kristian kom hurtigt til at stå næstbedst og han blev reelt spillet ud af brættet. Stefano spillede sin patentåbning, og han formåede at omsætte det til en rimeligt sikker remis.

Alexanders konge kom hurtigt på afveje på f7. Modstanderen formåede ikke at straffe det, og i stedet tippede partiet Alexanders vej, og han sluttede af med at sætte mat midt på brættet.

Så er vi godt i gang med holdturneringen. Nu bliver det så bare spændende at se hvornår vi kan komme til at spille holdskak igen.

Kampens resultater

Holdskak