Juleferie på 2. pladsen

1. holdet vandt 7-1 over et afbudsramt Helsingør-hold, og holder juleferie på 2. pladsen i M-rækken. Vi har dog været begunstiget af ikke at have mødt de bedste hold i rækken, så i bedste fald skal vi nok håbe på at kunne tage 3. pladsen når forårets kampe er afviklet.

Hasso fik smidt en kvalitet i midtspillet, og det så ikke ud til at han havde nogen særlig kompensation. Da han fik en bonde tilbage, så tilbød modstanderen remis, hvilket dårligt kunne afslås. Håkan fik et hurtigt remistilbud, da damerne blev byttet af. Han afslog og udspillede derefter modstanderen i sikker stil.

Jeg stod egentlig fint, men valgte så den forkerte plan og stod faktisk næstbedst, da der blev taget remis ved trækgentagelse. Per høstede et par bønder i midtspillet, og afviklede til en stensikker gevinst.

Kurt kom i slutspil med en minimal fordel, men på forunderlig vis blev fordelen større og han endte med at vinde et langt parti. Kenneth har gang i en god sæson, og denne kamp var ingen undtagelse. Han fik oparbejdet en lille fordel, og da modstanderen missede et par remischancer, så blev det til endnu et point på 6. brættet.

Kristian kom bedst ud af nogle midtspilskomplikationer, og resten var reelt spil til ét mål. Hos Alexander var det ikke ligefrem stilrent spil, men vores superreserve på 8. brættet fik da styr over begivenhederne til sidst.

Kampens resultater

Holdskak