Bunden sikrede pointene

Det var bundbrædderne, der sikrede 2. holdet point i den udsatte kamp mod Bornholm 2. Denne gang havde bornholmerne heldigvis ikke problemer med at nå frem, til trods for snevejr over Nordsjælland.

Stefano gik helt galt i åbningen og han fik aldrig repareret skaden. Finn L tabte en bonde, men så flere gange ud til at vinde den tilbage. Modstanderen havde dog hele tiden lige en ressource, og Finn måtte ned til sidst. Leif var godt med efter åbningen, men modstanderens større spillestyrke slog til sidst igennem. Finn H og Thomas W stod begge hurtigt lidt betænkeligt, og de endte også med at give op samtidigt. Valdemar forsøgte at stille op til et af sine velkendte angreb. Det slog ikke igennem og der blev sluttet fred. Jørgen kom i slutspil, hvor han forærede en bonde væk. Den gave blev returneret og der blev taget remis. Endelig fik Thomas A forkludret nogle afbytninger, så han tabte en officer. Heldigvis vandt han den tilbage i slutspillet og kunne tage remis.

Billeder fra kampen

Et 6½-1½ nederlag var noget i underkanten i forhold til ratingtallene, men man kunne godt tro at juniorerne på Bornholms hold måske var en anelse underratede.

Kampens resultater

Holdskak