Lundini i hopla

Inden kampen mod lokalrivalerne fra Egedal-Jyllinge lå nedrykningsspøgelset på lur, for vi var placeret på 7. pladsen. Afhængigt af resultaterne i 2. division kan der godt blive 2 nedrykkere fra Mesterrækken. Derfor var en sejr påkrævet, og i stærkeste opstilling var vi også favoritter. Heldigvis levede vi op til favoritværdigheden, og endelig havde vi en kamp, hvor det meste gik vores vej.

Lundini var i hopla. Et stærkt kvalitetsoffer (også ifølge Fritz) gav en klar fordel, og når man spiller partiet igennem, så ligner det ren opvisningsstil imod Søren Bull Andersen, der ellers har givet os store problemer igennem de seneste sæsoner.

Formanden vandt en bonde i en teoriåbning, hvor modstanderen fejlagtigt byttede dronninger af. Jeg skulle dog lige igennem det sædvanlige tidnøddrama inden slutspillet blev ført til gevinst. Daniels parti var længe meget uklart. Han havde løberpar for tårn og bonde, men så kunne man høre lyden af brikker, der blev stillet meget hurtigt op, så det var ikke svært at gætte, at Daniel havde tabt.

Scheuer kom ud i et helt lige slutspil og tilbød remis. Det blev afslået, og så gav han en lektion i tårnslutspil og vandt stensikkert.

Kenneth kombinerede sig til en bonde. Slutspillet var ikke helt nemt at vinde, men modstanderen var så flink at bytte dronninger, og derfra var det hurtigt afgjort.

Stefano kom i et vundet tårnslutspil, men han fumlede gevaldigt rundt og nåede også at sætte gevinsten over styr inden han alligevel fandt vej til målet. Carstens gevinst så relativt sikker ud, selv om han lige skulle have overstået tidnøden. Finn L skulle kun bruge 19 træk inden at pointet var i hus.

7-1 sejren bragte os i sikker afstand af bunden og op på 5. pladsen. Med en god afslutning har vi endda muligheden for at nå op i top 3.

Kampens resultater

Holdskak