Formanden vandt, men….

Thomas Larsen 2015….. resten er ikke værd at skrive hjem om. Vi fik nemlig en sæk på 7-1. Med en uafgjort eller sejr var muligheden for at nå op i top 3 realistisk, men det kan vi godt glemme alt om. Nu gælder det om at undgå at slutte med en en blamage, der kan koste os pladsen i Mesterrækken.
Normalt burde vi nok kunne spille lige op med Allerød 2, men uden Daniel og Stefano blev det alligevel for svært.

Lundini var der ikke meget spræl i. Han formåede aldrig at befri sig og til sluttelig pegede alle modstanderens officerer imod den forsvarsløse konge. Formanden kom godt fra start, men blev overrasket af et bondefremstød i centrum. Det kostede en masse tid på uret, og jeg fandt ikke den rigtige fortsættelse. I tidnøden lykkedes det at holde hovedet koldt og vinde et kompliceret og omskifteligt parti.

Scheuer mistede en bonde på en smart tårnmanøvre af modstanderen og han formåede ikke at kæmpe sig tilbage i partiet. Kenneth tabte ukarakteristisk hurtigt og let. Han fik svækket sig for meget omkring kongen og for at undgå mat måtte han finde sig i afvikling til et tabt slutspil.

Carsten kæmpede med resterne af en influenza, og han formåede ikke at holde stand i et slutspil i underkanten. Finn L havde godt fat i sin modstander, men så fik han spillet lidt for meget baglæns og endte med at blive overspillet.

Lars må være noget rusten, da han ikke har spillet så meget på det seneste. Alligevel kom han til at stå glimrende inden det alligevel gik ned af bakke trods lang og ihærdig fight. Finn H vadede i en mat i 1, men der stod han allerede næstbedst.

Kampens resultater

Holdskak