Kollaps!

1. holdet må en tur ned i A-rækken efter lidt af et kollaps. Et 2-6 nederlag til Allerød 3 gjorde at vi endda endte sidst. Det var simpelthen ikke godt nok, men ros til Allerød, der kæmpede deres chance.

Stefano tabte inden der var gået en time. Så var stilen lagt. Daniel afslog remis i en ret lige stilling. Det lykkedes ham at oversatse og rende ind i en selvmat.
Finn L tog remis. Ikke det taktisk klogeste, når nu er vi allerede var bagud 2-0, men i slutstillingen var der ikke ret meget håb om gevinst.

Allerød havde sat giftige Jes Knudsen ind på 1. brættet. Lidt af en skrækmodstander for Lundini, der også endte med at blive udspillet. Kenneth fik stillet sig lidt klodset op og blev løbet over ende.

Formanden gav lidt håb med en sikker sejr. Jeg fik afviklet til et fordelagtigt slutspil, som blev vundet, selv om gevinstføring kunne have været mere præcis.

Tilbage sad Scheuer og Carsten. De skulle skaffe minimum 1 point, og da Helsingør 2 senere nåede 4½ point, så steg kravet til 1½ point. Scheuer måtte desværre ned, da han mistede en officer i nogle taktiske forviklinger. Han skal dog roses for ihærdig fight. Carsten skal også have ros for at følge holdlederens ordre om at spille på gevinst. Han havde også klar fordel indtil der røg et par bønder i tidnøden og han formåede ikke at hive mere end et halvt point ud af slutspillet.

Dermed sluttede vi på en beskæmmende sidsteplads i Mesterrækken. Vi må ned i A-rækken og skamme os. Formanden blev topscorer med 4½/7 foran Carsten med 3½/7, og derefter er det småt med de nævneværdige præstationer.

Kampens resultater

Holdskak