Xtracon Chess Open

Daniel Andersen 2015Xtracon Chess Open (tidl. Politiken Cup) blev afsluttet i den forgangne weekend. Der var Frederikssundsk deltagelse undervejs:

Daniel scorede 5/10 i den åbne turnering med 396 deltagere. 50% lyder hæderligt, men han løb ind i et par ærgerlige nederlag og nåede aldrig for alvor at rette op på det.

Daniels resultater og partier kan ses her.

Magni ved Børne Cup 2016Magni deltog i Børne Cup, og han startede flot med to gevinster, hvor den ene var over Sjællandsmesteren Noah Wahlgreen. Desværre kunne Magni ikke følge op på den gode start, så det blev ikke til flere points, men modstanden var også hård.

Magnis resultater

Turneringens fotograf Sigfred Haubro fangede Magni i aktion på billedet til højre.

Flere billeder fra Børne Cup.

Undertegnede var vanen tro også involveret som arrangør, dommer og altmuligmand. Det er 9. gang i træk at jeg har været med til at arrangere Politiken Cup / Xtracon Chess Open. Jeg har ikke været særlig aktiv på bloggen i år, men det blev da til et par indlæg.
Se bloggen her.

Mads Andersen vs. Thomas LarsenDet lykkedes også at få spillet noget skak, da jeg som et pludseligt indfald satte mig ned på en ledig plads til Danmarksmester Mads Andersens simultan. Jeg fik smidt en bonde væk i midtspillet, og Mads fik givet den tilbage på en regulær overseelse. Slutspillet med uligefarvede løbere burde være endt remis, men efter en masse driblen rundt, så overså jeg alligevel den lille chance, som stormesteren havde, og så måtte jeg alligevel ned (æv!). Billedet er hentet fra turneringens hjemmeside. Vi spillede vel 30-45 minutter efter at alle andre var færdige.

Det 90 træk lange parti kan ses her.

For øvrige nyheder, resultater osv. vil jeg henvise til turneringens hjemmeside www.xtraconchessopen.dk.

Juniorskak, Turneringsskak