1. holdet er startet med en sejr og et nederlag

1. holdet har skrabet 2 MP sammen efter de første to kampe. I begge kampe klarede vi os under de forventede scorer. Lidt om de to kampe:

Resultatet mod mod Hillerød 3 var noget skuffende. Vi formåede ikke at vinde et eneste parti.

Klubmester Kurt har spillet sig op på 1. brættet i denne sæson. Han vandt en bonde uden at den kunne bruges til ret meget, og efter en del frugtesløse manøvrer blev der taget remis. Også Per sad med en ret værdiløs merbonde. Der blev taget remis efter 25 træk.

Kenneth så en overgang ud til at kunne vride mere end en remis ud af slutspillet, men hans unge modstander forsvarede sig godt og holdt balancen. Formandens konge var under heftig beskydning, men jeg havde også modchancer. Jeg havde en gylden chance for gevinst, men fik ikke regnet langt nok og i stedet tog vi remis.

Kristian fik snøret modstanderen og stod hurtigt til gevinst. Den missede han desværre og det løb i stedet ud i remis. Stefano stod elendigt det meste af partiet, og da han endelig fik fusket modstanderen, så blev remisen smidt væk igen.

Palle gik hurtigt galt i byen og fik aldrig repareret skaden. Kjeld var også ude i noget snavs. Han formåede dog at afvikle til et uligefarvet løberslutspil, som kunne holdes remis.

Kampens resultater

3-5 mod en af de hold vi kommer til at konkurrere med i midten af rækken. Det var ikke nogen god start på sæsonen, men vi kom tilbage på sporet imod oprykkerne fra Sjælsø 2. De havde en del afbud, så vi var store favoritter.

Kurt havde en solid terrænfordel, men han skulle drible en del rundt inden det afgørende gennembrud var der og pointet kom i hus. Per forsøgte at åbne kongefløjen for et angreb, men det viste sig, at det var til fordel for modstanderen. Hans angreb gik direkte igennem alle parader, selv om Per forsøgte at løbe fra regningen.

Kenneth forsøgte længe at vinde partiet, men måtte nøjes med remis. Det var endda lige ved at gå galt til sidst. Remis virkede dog som et fair resultat. Formanden fik fordel ud af åbningen, og der gik kun et par timer inden pointet var en realitet.

Kristian fik hurtigt en behagelig fordel, og efter 24 træk var modstanderens stilling så elendig at der blev givet hånd. Stefano spillede et meget lidt parti. I slutspillet glemte han at kigge efter modstanderens planer, og det burde være gået galt her:

Hvid kunne have vundet med 38.Txc6! Tårnet kan ikke slås fordi b-bonden løber i mål. I stedet spillede hvid 38.Sd5+?? og tabte efter 38.-cxd5 39.Txd5 Le8 40.c6 Ta2+ og sort har kontrol.

Finn spillede remis i et parti der aldrig rigtigt kom ud af balance. Louay spillede solidt og fik stablet et angreb på benene, som blev afsluttet effektfuldt med matsætning.

Det var rart med en samlet sejr. Så er vi rigtigt i gang med sæsonen.

Kampens resultater

Holdskak