Nyt medlem

Hvis du ønsker at blive medlem af Frederikssund Skakklub, så kan det nedenstående besvare nogle af de spørgsmål, som du har i den forbindelse:

Hvordan bliver jeg meldt ind?
Du kontakter vores formand (se kontakt-siden) og oplyser navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mailadresse.

Kan jeg prøve om det er noget for mig inden jeg melder mig ind?
Du kan sagtens deltage nogle gange i klubbens aktiviteter inden du beslutter dig for et medlemsskab. Det er ganske uforpligtende.

Hvad koster det?
Kontingentet er lavt sammenlignet med andre sportsgrene. Medlemsskab koster 800 kr. årligt. Pensionister (min. 65 år) og Juniorer (op til 20 år) slipper dog med hhv. 600 kr. og 500 kr. årligt.

Hvad får jeg for kontingentet?
Ud over medlemsskab af klubben, så bliver du medlem af Dansk Skak Union, og modtager medlemsbladet “Skakbladet” 4 gange årligt. Desuden får du mulighed for at deltage i turneringer i hele landet.

Er der andre udgifter?
Klubben sørger for spillematerialer, så man behøver bare at møde op på klubaftenen. Ved særlige arrangementer kan det dog være nødvendigt med betaling for deltagelsen.
De mere ambitiøse skakspillere investerer ofte i bøger og computerprogrammer som hjælp til at forbedre spillestyrken, men det er langt fra en nødvendighed for at spille i klub.

Hvornår spilles der i klubben?
Der er klubaften hver torsdag fra kl. 19.30. Vi holder dog sommerpause fra midten af maj til midten af august samt en lille julepause. Desuden er der lukket på helligdage.

Får jeg jævnbyrdig modstand?
Medlemmerne har spillestyrker fra begynderniveau over rutinerede klubspillere til stærke mesterspillere.

Hvad sker der på klubaftenerne?
Vi har altid gang i en turnering, men der bliver også tid til analyse, sparring og masser af hygge.

Kan skak også være en holdsport?
Ja, Frederikssund Skakklub deltager med 2 hold i Dansk Skak Unions holdturnering, hvor vi dyster mod andre klubber i lokalområdet.

Er der også aktiviteter uden for klubben?
Mange klubber arrangerer turneringer, som man kan deltage i. Man kan se alle turneringer og øvrige arrangementer i Dansk Skak Union på turnering.skak.dk.

Jeg vil gerne vide mere om Frederikssund Skakklub. Hvem spørger jeg?
Kassereren kan besvare spørgsmål vedr. kontingent og medlemsskab, mens formanden står til rådighed for alle øvrige spørgsmål om klubben. Se kontaktoplysninger på bestyrelsessiden.