Forventede øretæver

Førsteholdet fik de forventede tæv af Hillerøds 2. hold (deres 1. hold ligger jo p.t. nr 2 i skakligaen). Men selvom vi kun fik 1,5 points var det alligevel første gang i år, det gik bedre end forventet (forventet score var 0,88!).

Thomas var ikke med, så I må også undvære hans analyser, faktisk havde jeg så travlt med eget parti, at jeg kun så en smule af de øvrige, så hvis jeg bliver klogere når jeg har snakket lidt med jer, skal jeg nok udvide referatet. Men det blev 8 relativt lange partier, hvor vi strittede godt imod. Kristian blev dagens helt med en sejr og Palle fik en fin remis, begge (som os andre) mod langt højere ratede modstandere. Og i flere partier var vi tæt på yderligere points, Kenneth blev f.eks. først afgørende snydt til allersidst og jeg selv gik i baglås i tidnøden og opgav i en stilling, hvor der faktisk var et meget nærliggende træk, som ville have givet materiel fordel, men uklart angreb til modstanderen.

Alt afhængig af andre resultater SKAL vi vinde en af de resterende 2 kampe for at undgå nedrykning og allerhelst vinde begge 2 – det bliver svært, men vi må jo prøve…

Kampens resultater

Holdskak