Med r…. i vandskorpen

1. holder hænger med en vis legemsdel i vandskorpen efter endnu et under middel resultat. Allerød manglede ellers et par af deres bedste spillere og en overgang lignede det en sikker sejr, men så gik det meste skævt og vi skulle nærmest være glade for 4-4 til sidst.

Kurt scorede et meget sikkert point på 1. brættet. Modstanderen gik efter en forgiftet bonde, og det endte med at koste en officer at få dronningen hjem i sikkerhed. Per byttede hurtigt dronninger af og fik aldrig chancen for at vride mere end en halv ud af partiet.

Kenneth arbejde længe for at finde en fordel. I stedet tabte han en bonde, men heldigvis var slutspillet remis. Formanden udnyttede effektivt at modstanderen åbnede centrum på det helt forkerte tidspunkt. Derfra var det spil til et mål.

Kristian kom noget akavet fra åbningen, og han fik aldrig riftigt sine brikker i spil. Den skæve materialefordeling favoriserede modstanderen og Kristian fandt ikke brugbart modspil i en stilling, der bare blev mere og mere ringe. Stefano spillede sin patentopstilling. Han indhalerede en bonde i slutspillet, og da modstanderen overså en mellemskak, der kostede en officer, kunne Stefano let vinde slutspillet.

Palle tilspillet sig en nogenlunde lige stilling, indtil det gik helt galt og der røg en masse materiale. Jeg fik aldrig fat i Kjelds parti, men han endte i hvert fald med løber mod tårn i slutspillet, som bare var tabt.

Nu skal vi vinde i sidste runde for at holde os i M-rækken. Bestemt ikke umuligt, men holdet spiller ikke overbevisende for tiden.

Kampens resultater

Holdskak