KM 22 i fuld gang

Så er vi i fuld gang med KM 22, som er startet med en del afbud og ikke mindst corona-sygemeldinger. Sådan er det jo i disse tider, men husk at melde afbud tidligst muligt til både modstander og turneringsleder, og aftal selv en ny dato med modstanderen (og meddel turneringslederen den). Der er plads i kalenderen til udsatte partier 3/3, 24/3, 7/4, 21/4 og 5/5. Har man flere muligheder for at afvikle partiet, så vælg den første.
I A-gruppen med 8 spilles alle mod alle, I B-gruppen spiller 11 mand 7 runders Monrad.

I A-gruppen er Kristian og Scheuer kommet bedst fra start med 2/2, men som sagt en del udsatte partier, bl.a. har en af forhåndsfavoritterne Kurt stadig sit første parti til gode.

I B-gruppen fører Louay med 2/2, men også her mangler en del partier.

Se turneringstabellerne her

Klubskak