Mangler nu kun 2 runder i KM

Siden sidste referat er der afviklet 2 runder og nogle udsatte partier, så nu mangler kun 6. og 7. runde samt 4 udsatte partier. Vær opmærksom på at få afviklet eventuelt udsatte partier snarest muligt. 31. marts spilles 6. runde og så er der udsatte partier 7. april, hvorefter det jo så er påskeferie.

I A-gruppen fører Per med 3½ ud af 5, mens Hasso og Kurt begge har 3 ud af 4. En eventuel vinder af Kurt-Hasso vil blive klubmester forudsat at vedkommende også vinder sine 2 øvrige partier. Men alt kan ske, i går var Alexander faktisk lige ved at vinde over Hasso.

I B-gruppen har Louay og Michael begge 4, mens Finn Holm har 3½, alle for 5 kampe (helt præcist har Michael kun spillet 4 kampe, da han blev sluset ind efter 1. runde var spillet).

Se rundeskemaerne her

Se kalenderen for kommende torsdage her

Nyheder