Spænding i KM

Før sidste runde kan alt ske i KM, både i A-gruppen og B-gruppen. Der er dog også hele 8 udsatte partier, heraf flere med stor betydning. I 6. runde tabte Kurt ret hurtigt til Scheuer og Hasso var nærmest heldig med at få remis mod Kjeld, og det betyder at i A-gruppen fører Per og Hasso med 3,5 ud af 5 mens Scheuer har 3,5 ud af 6. Men både Kurt, Alexander og Kristian har stadig teoretiske chancer for at blande sig. I B-gruppen har Louay og Michael 4 ud af 5, mens Cort med 4 af 6 og Finn H med 3,5 ud af 5 stadig kan blande sig.

7. april og 21. april er sat af til udsatte partier. Derefter spilles 7. runde 28. april og så er det forhåbentlig nok med bare en yderligere aften (5. maj) til den sidste opsamling.
12. maj satser vi på en form for hyggeskak og så afslutning 19. maj.

Her kan du se resultat-skemaerne

Nyheder