Sæsonen slut

Klubmesterskabet slut:

Så er de sidste partier i B-gruppen også afviklet.  Michael vandt sikkert med 6 points foran Louay med 5, Cort, Finn og Mads fik 4.   Michael vil gerne spille holdskak for os til næste år, og det glæder vi os til !

Se rundetabellerne fra klubmesterskabet her 

Sæsonafslutning:

Vi havde en hyggelig sæsonafslutning 19. maj med højt belagt smørrebrød, sekretær-quiz og holdlyn.   Der blev også uddelt præmier for sæsonen.  En del kunne ikke komme så vi foretager den resterende præmie-overrækkelse når vi ses igen efter ferien.  Årets samlede Grand Prix blev vundet af Louay foran Alexander, Hasso og Kurt.

Se den samlede Grand Prix stilling her

Sæson start:

Vi sender besked ud, når vi nærmer os.  Torsdag 18. august er nok et godt bud på datoen

 

 

Nyheder