Helsingør S. 4 – Fr.s. S. 2: 3 – 3

Revideret nyt referat – pga. fejl i indberetningen.

Desværre kunne vi kun stille med 5 mand. Kampen endte 3 – 3.

Ole blev meget hurtig færdig, da han slog sin modstander i ganske  få træk. Samtidig førte jeg med 2 lette for en bonde, og vandt også hurtigt uden besvær. Jørgen tog lidt længere tid, men vandt også sikkert.

Tilbage sad Palle og Cort. Cort førte med en bonde, men hans ene tårn stod helt “offside” i forhold til modstanderens kongeangreb, og han måtte ned. Palle stod presset, og da han i tidnød ofrede en springer for en bonde, tabte han hurtigt.

Samlet endte vi på 6. og sidste pladsen. Vi fik 2 matchpoint, men vi scorede kun i 10,50 point mod forventede 14,55.  Ikke godt!

Ole blev topscorer med 3 af 5. Fint.

Alt i alt ikke ret godt, så vi må bare tage revanche næste sæson.

Finn.

Resultater fra kampen

 

Holdskak