Tæt kamp mod topholdet

1. holdet sluttede af mod topholdet fra Allerød. Vi kunne ikke nå så meget, men derfor er det alligevel rart at slutte godt af. Det så ud til at vi kun kunne stille 7 mand, indtil Stefano meldte sig klar dagen inden. Tak for det!

Vi var lige ved at skabe overraskelsen og tage matchpoints fra Allerød. Ved stillingen 3½-3½ sad Per med et svært slutspil, som han desværre ikke formåede at få point ud af. Kampens forløb i øvrigt:

Jesper Schultz spiller ofte en gang kaos-skak, men Hasso formåede at at holde balancen i nogle komplicerede slagudvekslinger. På vej ind i slutspillet fik Hasso langsomt afgørende fordel, da hans springer var bedre end Jespers løber. Dermed blev Hasso topscorer med fornemme 5/6 på 1. brættet.

Kenneth spillede solidt på sædvanlig vis og fik en remis i hus. Til trods for at han var helt oppe på 2. bræt, scorede han fine 3/5.

Per kom fint ud af åbningen og han forsøgte optimistisk med et fremstød på kongefløjen. Det blev hurtigt afvist og i stedet gik slutspillet den gale vej. Samlet var 3½/5 dog en fin samlet score for Per.

Kurt gav en fløjbonde for at kunne sætte sig på centrum. Senere ofrede han en kvalitet for at kunne føre centrumsbønderne frem og det lykkedes også, selv om computeren ikke er helt tilfreds undervejs. Pointet kom i hus og 4/5 var et godt slutfacit.

Jeg stillede mig solidt op og fik udlignet hvids åbningsfordel, og tog remis da partiet var ved at flade ud. Det var mit første halve point i holdturneringen, der samlet set var lidt af en resultatmæssig katastrofe for mig. Det samme kan siges for Jes, der røg ind i et par grimme nederlag inden han meldte fra til resten af kampene.

Kristian fik hurtigt byttet en masse træ og resten af partiet var i balance. Samlet scorede han 3/5 hvilket var tæt på hans forventede score.

Stefano tabte et par tempi i åbningen og han blev reelt udspillet i midtspillet. Slutspillet var ikke helt umuligt, men det lykkedes ikke at holde det. Stefano havde ikke mulighed for at spille så meget på 1. holdet, men hans 2/3 var et godkendt resultat.

Nis tabte ret hurtigt et tårn og var ikke i nærheden af point. Reserverne scorede generelt ikke ret mange point og 1. holdet bliver hårdt ramt når der kommer afbud. Kjeld og Louay skal dog nævnes med hhv. 1½/3 og 2/4.

Den endelige placering kendes ikke før sidste runde er spillet. Der sidder vi over. Det mest sandsynlige er at vores 3. plads bliver vekslet til en 4. plads, men om vi bliver nr. 3., 4. eller 5 er ikke så vigtigt.

Kampens resultater

Holdskak