Et ærgerligt nederlag

1. holdet kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning i år. Det står klart efter et ærgerligt nederlag mod Helsingør.

Kurt stod lidt bedre og pludselig var der en materialegevinst. Per afviklede til et helt lidt slutspil, hvor han fik lov til at bytte af til et vundet bondeslutspil.

Kenneth stod også i overkanten hele vejen, og til sidst brød han afgørende igennem på kongefløjen. Thomas afslog et remistilbud og vandt kort derefter en bonde. Jeg skulle bare lige stabilisere stillingen, men det lykkedes aldrig og det gik helt galt i tidnøden.

Kristian havde god tid, mens modstanderen var i kraftig tidnød. Han fokuserede lidt for meget på at få modstanderen til at tabe på tid og i stedet var det Kristian der spillede galt op mod tidskontrollen og tabte. Stefano spillede en kort remis.

Palle gav en bonde i åbningen og han fik aldrig kompensation. I stedet var det modstanderen, der brød igennem Palles parader. Kjeld kom hurtigt i uføre. I en svær stilling forsøgte han at fuske, og computeren afslører at der var et enkelt trick, men det fandt han ikke og måtte ned.

Puha, det bliver en svær sæson!

Kampens resultater

Holdskak