Kurt vandt lynmesterskabet

Kurt Thomsen vandt sit første lynmesterskab efter at han har været tæt på sejren i flere år. De nærmeste konkurrenter var Kenneth, Per og Thomas L, men Louay hang også på et stykke tid og endte på en fin 5. plads.

Inden de to sidste runder havde Kurt og Thomas 6 points, mens Kenneth og Per var et halvt point efter. Per skulle møde de to førende, men han tabte begge partier og endte lige uden for medaljerne. Kenneth blev nr. 3 selv om han vandt de to sidste partier, for Kurt og Thomas sluttede også med sejre, så de skulle i omkamp om mesterskabet.

2 partiers omkamp sluttede med to remiser, og så skulle det hele afgøres i et armageddon parti. Thomas fik hvid med 5 minutter. Kurt fik sort med 4 minutter, men han kunne nøjes med remis. Thomas vandt en bonde og stod godt indtil det hele smuldrede og Kurt endte med at sætte mat med få sekunder tilbage på uret.

Resultater fra KM i lyn

Klubskak