Fin afslutning

1. holdet sluttede fint af med en sejr over Allerød 2, der ellers ofte volder os besvær.

Hasso byttede af til et slutspil lidt i underkanten, og modstanderen viste ganske effektivt hvorfor at hans springer var god og Hassos løber var tilsvarende dårlig:

24. d4! Sort vil gerne bytte bønder af og åbne stillingen for løberen, men 24.-cxd4 25.Sxd4 og enten c6 eller e6 falder. Så var Hasso nødt til 24.-c4 og efter 25.b4 var løberen helt lukket ned, mens springeren fik lov at boltre sig i stillingen. Hasso kæmpede til træk 44 inden han gav op.

Formanden stod fint indtil jeg missede et mellemtræk og var ved at tabe materiale. Jeg formåede at trække i nødbremsen og fandt en trækgentagelse inden det gik helt galt. Per var ved at blive løbet over ende, og han var ikke uheldig med at modstanderen missede et par rigtigt gode fortsættelser. I stedet blev stormen redet af og Per viste god teknik og vandt slutspillet.

Scheuer hapsede en bonde i midtspillet, og han havde ikke problemer med at afvise et desperadoangreb og vinde på stor materiel fordel. Kurt havde et meget lige parti indtil modstanderen satsede alt på et angreb, der nemt kunne afværges, og i stedet kunne Kurt afvikle til et vundet slutspil.

Kenneth har været i hopla i hele sæsonen, og han sluttede med endnu en overbevisende gevinst. Der gik ikke længe inden at han angreb skar direkte igennem paraderne, mens modangrebet på den anden fløj ikke kom nogen vegne.

Kristan fangede en officer allerede i træk 7, og derfra var det spil til et mål. Palle byttede af til et remisslutspil. Uheldigvis valgte han at tillade afbytning af det sidste sæt tårne, og så sad han tilbage med et tabt bondeslutspil.

Trods 5½-2½ sejr, så kunne vi hverken rykke frem eller tilbage i stillingen, og det blev til den 3. plads, som vi har ligget til i det meste af sæsonen. Kenneth blev topscorer med flotte 5½/6, og han må forvente at spille et noget højere bræt i næste sæson.

Holdskak