Forventede klø

Roskilde er et af de stærkere hold i rækken, og vi fik også de forventede klø. 6½-1½ blev resultatet.

Kurt kom hurtigt til at stå i underkanten, og han formåede aldrig for alvor at kæmpe sig tilbage i partiet. Per tog remis efter kun 13 træk. Rygterne vil vide at der stadig er respekt for den gamle holdskakkæmpe så højere ratede modstandere skynder sig at tilbyde remis.

Kenneth kæmpede rigtigt længe med en lidt dårligere stilling. Det så ud til at han kunne holde stand i slutspillet, men så brød det pludselig sammen og han gik mat. Thomas tog remis efter sølle 10 træk.

Kristian havde meget længe en helt lige stilling. På vej i tidnød gik det pludselig galt, da der manglede det nødvendige lufthul til kongen. Stefano deffede fuldstændigt modstanderen. Partiet kom aldrig ud af balance på trods af at der blev spillet længe.

Palle blev snøret af modstanderen, der snedigt fik placeret sin hvide springer på a7. Det endte med at koste et helt tårn for Palle, der dog kæmpede lidt videre inden han måtte give op. Kjeld var lige ved at blive dagens helt. Modstanderen var på vej i tidnød og det udnyttede Kjeld til at trænge ind i kongestillingen og mod slutningen havde han gevinststilling eller trækgentagelse som minimum. Desværre blev han lige lidt for ivrig, og en fingerfejl kostede damen. Super ærgerligt, for Kjeld havde egentlig spillet et godt parti.

Kampens resultater

Holdskak